Rengøringssæt til Fadølsanlæg og fad - lille, med 30 mm rengøringsadapter, børster og rensepulver

Dette rengøringssæt til hane og fad er enhver ølelskers must-have produkt! Med det lille rengøringssæt kan du effektivt rengøre din dispenser og fustager, og det kommer med alt hvad du har brug for. Sættet består af:

  • Pakke med 10 rengøringssvampe til 7 mm ølrør
  • 1 klasse dåse med hanefedt
  • 1x rengøringsadapter til stanghaner med et stangtapgevind på 30 mm
  • 1x kuglerengøringsbørste til kombinations- og fladbeslag
  • 1x tryktast
  • 1x metal Gardena-tilslutning til rengøringsadapter
  • 30g Bevi Power, rengørings- og desinfektionspulver

Med dette rensesæt kan du nemt rengøre dit hanesystem og fad og sikre, at din øl altid er frisk og lækker.

Effektiv Rengøring

Med rengøringsadapteren, kuglerengøringsbørsten og Bevi Power-pulveret får du en grundig rengøring af dit hanesystem og fad. Rengøringsadapteren passer til stanghaner med et stangtapgevind på 30 mm, og tilsammen med Bevi Power, fjerner det effektivt snavs, fedt og hverdags snavs fra dit system og holder det rent og lugtfrit.

Alt hvad du behøver

Dette lille rensesæt indeholder alt hvad du behøver for at holde dit hanesystem og fad rent og frisk. Du behøver ikke at bruge ekstra penge og tid på at lede efter forskellige rengøringsmidler - du har alt hvad du behøver lige her!

Brugervenlig

Med instruktionerne inkluderet i sættet, kan du nemt og hurtigt lære at bruge dette rensesæt og rengøre dit hanesystem og fad på få minutter. Rengøring bliver ikke lettere end dette!

Sikker og hygiejnisk

Med Bevi Power-pulveret, kan du også desinficere dit hanesystem og fad, hvilket sikrer, at du kan nyde din øl sikkert og hygiejnisk uden at bekymre dig om bakterier og mikroorganismer.

Ødelægger ikke dit system

Dette rensesæt er specielt designet til dit hanesystem og fad, og vil ikke beskadige det eller forårsage problemer på nogen måde. Du behøver ikke at være bange for at bruge dette produkt på dit kære ølsystem.

Lille, men kraftfuld

Dette rensesæt kan være lille i størrelse, men det er kraftfuldt og leverer en effektiv rengøring hver gang. Du behøver ikke et stort og dyrt rengøringssæt, når dette lille sæt kan klare jobbet lige så godt.

Hold din øl frisk og lækker

Med dette rensesæt kan du sikre, at din øl altid er frisk og lækker ved at holde dit hanesystem og fad rent og lugtfrit. Ingen mere dårlig smag eller lugt!

Budgetvenligt

Dette lille rengøringssæt er budgetvenligt og vil ikke tømme din pung. Du får en effektiv rengøring til en overkommelig pris og kan fortsætte med at nyde din øl med ren samvittighed.

En perfekt gave til ølelskere

Dette rengøringssæt er en fantastisk gave til enhver ølelsker i dit liv, og det vil hjælpe dem med at holde deres øl frisk og lækker hver gang. Giv den som en gave til en ølelsker, eller køb den til dig selv og vær stolt af at have det bedste og mest effektive rengøringssæt til dit hanesystem og fad.

Vare-ID 452011
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 530 g
Nettovaegt 525 g
Dimensioner 250×150×150mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: